Press "Enter" to skip to content

Cum poti trisa la unele jocuri pentru telefon

In ziua de azi am ajuns sa stam foarte mult cu telefonul in mana. La metrou, in autobuz, la serviciu, in sali de asteptare, acasa pe canapea, in pat sau chiar mai rau in timpul meselor. Ce facem cel mai mult pe telefon? Ne jucam! Cand ne plac prea mult un jocurile si dorim sa fim competitivi, intrebarea urmatoare este cum pot trisa la jocuri?

Jocuri avem cu duiumul spre deosebire de perioada cand nu exista android si trebuia sa cumparam jocuri din revistre sau cei mai norocosi care aveam symbian, mai gaseam pe internet. Dar unele jocuri sunt online de foarte mult timp, iar noi fiind mai competitivi vrem sa ne depasim prietenul, oponentii, iubita, iubitul, etc.

Cum putem trisa la jocuri pentru a ne crea un avantaj?

Aceasta tactica nu functioneaza la toate jocurile, este o tactica mai usoara ce poate fi folosita cu usurinta de oricine. Functioneaza la unele jocuri unde ai nevoie sa astepti dupa ceva. Poate exista un bonus zilnic, iar tu vrei sa colectezi mai multe bonusuri in careva minute, poate exista un bonus care  poate fi colectat dupa cateva ore, iar tu vrei sa-l colectezi pe loc, sau poate pur si simplu vrei sa-ti incarci punctele de viata fara sa mai astepti cateva ore dupa ele. *Tot ce trebuie sa faci este sa modifici ora sau data gadgetului!*

V-am spus, nu functioneaza la toate jocurile, dar am descoperit destul de multe la care sa functioneze. Daca va plac jocurile Tap Tap, acelea sunt tinta perfecta. Printre alte jocuri la care am mai putut beneficia de acest ajutor ar mai fi Catapult King, Shark Evolution, Blade Crafter, Zombie Tsunami. Sunt doar cateva exemple pe care mi le amintesc acum, dar cu siguranta sunt multe jocuri unde poti beneficia de acest avantaj.

E drept, exista multe moduri de a trisa, insa sunt mai complicate, ai nevoie de un gadget la care sa ii faci root pentru a putea folosi anumite aplicatii, insa acesta este un mod simplu si fara a ingreuna dispozitivul. Nu uita sa-ti setezi ora si data inapoi daca vrei sa-ti sune a doua zi alarma ca sa pleci la serviciu.

Voi ce modalitati de a trisa la jocuri cunoasteti?

Articol similar: 3 jocuri interesante pentru telefon la care poti fi competitiv si fara bani

Arata-le si prietenilor tai