Press "Enter" to skip to content

3 canale youtube de cultura generala pe care le urmaresc

Am ajuns in situatia in care seara inainte de culcare, dupa ce am inchis TV-ul sau laptopul, sa luam telefonul in mana si sa asteptam sa ne ia somnul. In acel moment prefer sa urmaresc clipuri interesante pe internet, din care pot sa mai invat cate ceva. Cel mai simplu este sa urmaresti canale de youtube.

Iata care sunt cele mai interesante 3 canale de youtube ce-mi plac sa le urmaresc:

  1. Top 8 – administrat de Paul Lungu, un fost concurent la Iumor, top 8 a fost primul canal de youtube care m-a atras sa ma abonez inca de la primul clip. Modul in care vorbeste este unul placut, fara greseli gramaticale, subiectele sunt interesante, stie cand, cat si cum sa glumeasca la fiecare videoclip, publica destul de des si este atent la detalii. Per total, este un canal muncit! Si da, Paul Lungu! Meritai sa ajungi la votul publicului in finala Iumor.
  2. Zaiafel – administrat de Horia Sarghi, canalul Zaiafet are o vechime de 5 ani, iar in tot acest timp a postat un numar fabulos de 690 clipuri la momentul postarii acestui articol. Cel mai bun clip al canalului este acela prezentat de Paul Lungu de la Top8. Glumeam! Subiectele sunt interesante, Horia este continuu cu zambetul pe buze, de asemenea are glumele lui pe durata clipului, in special cu Arsinel si farmacia inimii iar daca urmariti 5 clipuri aleatorii, cu siguranta veti afla ca are prompter :D. Sa se-auda Zaiafet, peste tot pe internet.
  3. Atentie Cad Mere – administrat de Alex Cozma, Atentie Cad Mere este canalul cu cei mai multi abonati in momentul de fata. Dintre aceste 3 canale, Alex este tipul mai serios, care nu spune prea multe glume in clipurile sale. De asemenea subiectele sunt interesante, iar vocea lui este una placuta sa-ti spuna o poveste pe care sau dupa care poti sa adormi linistit seara.

Acestea sunt canalele de youtube pe care le urmaresc cel mai des. Astept sa-mi recomandati si voi in sectiunea de comentarii canalele pe care le urmariti.

Arata-le si prietenilor tai