Press "Enter" to skip to content

3 jocuri interesante pentru telefon la care poti fi competitiv si fara bani

In ziua de azi, este tot mai greu sa te joci un joc si sa fii competitiv la el fara a baga bani. Pana la urma acesta este scopul producatorilor, de a face bani. Eu am sa va prezint 3 jocuri interesante pe care le poti juca si poti fi bun la ele fara a baga bani.

1. Clash of Clans

Este un joc de strategie in care iti construiesti baza pentru a-ti proteja resursele, iti fac faci trupe ca la randul tau sa ataci bazele altora si a fura resurse. Poti intra in clanuri cu alti jucatori unde sa duci razboaie impreuna cu coechipierii tai. Moneda pe care poti s-o cumperi, se numeste gem, dar de acesta poti face rost zilnic defrisand boschetii ce ti se aduna in baza peste noapte si atingand obiective pe care ti le da jocul. Sfatul meu este ca acele gems sa le adunati pentru a va cumpara noi muncitori si nu pentru a scurta timpul de construire al cladirilor, ca oricum veti ajunge la stadiul in care ati construit tot ce se putea. Eu am ajuns sa-mi cumpar tot ce puteam cumpara cu gems si sa adun in cont aproape 10.000, iar daca voiai sa cumperi, pachetul cel mare de 450lei iti oferea 14000 gems. Asa fiind zise, Clash of Clans poate fi jucat fara a baga bani in el si a fi competitiv chiar si cu cei ce au bagat bani.

2. Hay Day

Este un joc pentru toate varstele. O ferma unde cultivi, culegi, construiesti utilaje cu care sa faci alimente, vinzi la piata, concurezi contra altor clanuri. Moneda lui pe care o poti cumpara, se numeste diamant. Jocul este destul de generos, iti da diamante facand level, le poti gasi in diferite cutii ce-ti apar prin ferma, sapand in mina sau atingand obiective. Sfatul meu la acest joc este sa folositi diamantele marindu-va spatiile la utilaje pentru a putea produce mai mult.

3. Primal Legends

Este un joc de strategie tip puzzle cu eroi pe care-i cresti, iar acestia te ajuta in batalii sa ataci sau sa te aperi. Jocul este foarte interesant fiindca are aproximativ 80 eroi cu diferite abilitati pe care trebuie sa tii dezvolti in timp pentru a te lupta la batalii cu eroi aleatorii, sau poti sa te axezi pe cativa cu care sa intri in batalii. Moneda lui pe care o poti achizitiona este rubin. Si acest joc este destul de generos in a-ti oferi rubine. Le poti obtine deschizand cutiile pe care le obtii in urma bataliilor, urmarindu-i pe facebook mai gasiti cate un cod de rubine sau urmarind reclame pe joc. Sfatul meu este sa nu folositi rubinele pentru a scurta timpul de deschidere al cutiilor, ci pentru a cumpara gold cand aveti nevoie sau a cumpara diverse cartonase cu eroi cand sunt la oferta.

Vreau sa va mai precizez ca in aceste 3 jocuri nu veti intalni reclama care sa se acceseze automat fara acordul vostru.

Voi ce jocuri interesante jucati?

Articol similar: Cum poti trisa la unele jocuri pentru telefon

Arata-le si prietenilor tai