Press "Enter" to skip to content

Brave Browser – browserul care-ti poate aduce bani

In trecut am postat un articol despre Brave Browser, ca fiind probabil cel mai rapid si util browser. Sustin in continuare ideea, mai ales ca-ti blocheaza toate reclamele si nu mai esti nevoit sa te uiti la nici o reclama, inclusiv pe YouTube.

Acum revin cu un nou articol si te voi invata cum poti face bani cu acest Brave Browser.

Castiga bani prin referali cu Brave Browser

Descarca Brave Browser si instaleaza-l >>de pe acest link<<  pe telefon, tableta sau pc-ul tau.

Dupa instalare, acceseaza adresa brave.com, da click pe content creators si inregistreaza-ti un cont.

Logheaza-te pe cont, obtine linkul tau de referal si invita-ti prieteni, ori fa publica ideea pe grupuri.

Pentru fiecare referal adus, veti castiga intre 1 si 6 dolari americani, in functie de tara unde se afla acesta. Ca exemplu, un referal adus din Romania va ofera 2 dolari, iar unul din Marea Britanie, 5 dolari. Aveti in contul de creator lista exacta cu cat plateste fiecare tara.

Ca pont, va puteti instala Brave Browser pe un dispozitiv, iar pe celelalte dispozitive pe care le aveti in casa, vi-l instalati prin linkul vostru de referal pentru a castiga ceva banuti chiar de pe urma voastra.

Castiga bani cu Brave Browser din reclame, doar folosindu-l:

Aceasta metoda va aduce bani doar navigand cu BraveBrowser. Din cand in cand va apare cate un pop-up pe care nici macar nu trebuie sa dati click, iar acesta va ofera cel putin un cent. Ce poate fi mai simplu de atat? Nici un alt browser nu va oferit pana acum bani doar stand pe el.

Pentru asta, trebuie doar sa va activati optiunea Rewards din BraveBrowser dupa instalarea de pe linkul de vi l-am dat mai sus.

Retragerea banilor de pe Brave Browser

Pentru a va retrage banii facuti folosind BraveBrowser, nu trebuie decat sa va inregistrati un portofel electronic pe UpHold. Aceasta optiune o veti gasi direct in aplicatie.

Arata-le si prietenilor tai