Press "Enter" to skip to content

Brave Browser – probabil cel mai rapid

Brave Browser, mai rapid decat Google Chrome si decat Mozilla Firefox. Asa suna reclama pe care am vazut-o zilele trecute pe Facebook. Avand in vedere ca ma plictiseam, am zis sa fac o incercare.

Eu sunt fan Opera Browser deoarece imi place formatul programului si m-am obisnuit cu el, insa, spre surprinderea mea, Brave Browser este destul de apropiat de designul Operei.De ce am ales sa folosesc Brave Browser?

Instalasem acest browser deoarece imi promitea ca este rapid si chiar asa este. Timpul de reactie este mult mai scurt, se observa de la prima utilizare.

Are un design simplu, usor si placut, dupa cum ziceam, seamana putin cu Opera Browser. Deoarece are ca sigra un leu de culoare portocalie, te duce cu gandul la ING. Se aseamana putin.

Ce aduce in plus?

Pe langa faptul ca este mult mai rapid, fara sa observ in reclama, sau poate ca nici nu spun acest detaliu in reclama, nu am observat, Brave Browser, blocheaza reclamele enervante de pe Youtube, Facebook, ba chiar si cele ce apar pe siteuri, gen google adsense. Folosind Brave Browser, pur si simplu veti uita de existenta lor.

Sunt constient ca unii dintre voi ati mai instalat fisiere add-on pentru blocarea reclamelor, insa acele fisiere cu trecerea timpului, ingreuneaza utilizarea browserului. Acest lucru nu l-am sesizat si la Brave Browser.

Alte sesizari…

Daca tot discutam despre browsere, trebuie sa precizez si ceva ce am observat de curand odata cu reinstalarea windowsului, la care va pot veni in ajutor cu niste sfaturi din acest articol: Instalarea Windowsului (cel mai bun Windows + activare)

Internet Explorer se lauda ca a devenit cel mai rapid browser si am zis de ce nu? Sa ii dau o sansa! Insa am renuntat imediat deoarece eu sunt obisnuit ca in momentul in care vreau sa caut ceva pe Google, scriu direct in bara. Nu intru pe google.ro ca mai apoi sa scriu cuvintele cheie. Eh, Internet Explorer au ca motor de cautare, Bing. Am cautat prin setari dar nu exista ceva sa schimb acest lucru, asa ca am renuntat rapid la el. Insa ma indoiesc ca ar putea fi mai rapid decat toate celelalte…

Poate ai fi curios sa citesti:

Top 10 filme bune + cel mai prost film

Seriale bune, seriale mai putin bune

Mini seria Chernobyl – HBO

Arata-le si prietenilor tai