Press "Enter" to skip to content

Cum poti face bani pe internet – cum sa nu pierzi timpul cu tepe

Cred ca nu exista persoana in lumea aceasta care sa nu-si doreasca sa nu aiba sef, sa se trezeasca cand vrea ea si mai presus de toate sa faca si ceva banuti. Exista cateva variante ce te pot ajuta sa faci bani pe internet, insa pentru a ajunge la venituri considerabile ai nevoie de motivatie, munca multa sau de ce nu, inspiratie.

Bani din Ebay

Prima varianta si cea mai rapida ce-ti poate oferi un venit ar fi Ebay-ul. Pe Ebay gasiti orice. Voi trebuie sa va ganditi ce s-ar vinde, ce este scump la noi, iar acolo putem gasi mai ieftin. Va dau cateva exemple de produse pe care le-am cumparat si le-am revandut la noi:

  1. Ceasuri cu bratara de silicon Geneva (1-2usd) – revandut cu 15-20 lei.
  2. Lanticuri din argint (0.30-0.50usd) – revandut cu 5 lei.
  3. Rezerve periute dinti Oral-B (1usd set 4buc) – revandut 15 lei setul.
  4. Pile electrice pentru unghii (1usd) – revandut 20 lei.
  5. Huse telefoane (0.70-1usd) – revandut 10 lei.
  6. Sticle telefoane (0.70-1usd 2buc) – revandut 10 lei buc.

Sunt doar cateva exemple pe care le vindeam destul de bine, poate voi sunteti mai inspirati. Dezavantajul la Ebay este ca trebuie sa aveti radbare, produsele pot ajunge in maximum 2 luni, in caz ca nu ajung sau produsele sunt deteriorate/nefunctionale, va puteti lua banii inapoi.

O a doua varianta prin care am castigat bani jucandu-ma, a fost o aplicatie de jocuri pentru telefon numita Bigtime. O recomand pentru ca plateste, iar unii dintre noi ne mai jucam pe telefon. Puteti retrage banii cand adunati 10usd ceea ce dureaza ceva, depinde cat de mult va jucati. Aplicatia castiga bani de pe urma reclamelor obligatorii pe care voi le vizualizati o data la doua vieti jucate.

Cum sa va feriti de tepe?

In alta ordine de idei, veti mai gasi pe internet tot felul de aplicatii sau siteuri gen pay for click care va promit ca va platesc vizualizand reclame. Multe dintre ele nu vor plati. Voi va veti chinui 2-3 luni pentru a aduna suma de retragere ca apoi sa vedeti ca nu ati obtinut nimic. Cineva castiga din astea, dar aceia sunt posesorii siteurilor sau aplicatiilor care fac bani de pe urma voastra, asa ca recomandarea mea este sa nu va pierdeti timpul cu ele.

Astept in sectiunea de comentarii sa-mi spuneti ce variante aveti voi de a castiga bani de pe internet.

Arata-le si prietenilor tai