Press "Enter" to skip to content

Module utile pentru blogul tau

WordPress ne ofera un script deosebit si usor de folosit. Teme avem cu duiumul si module cat cuprinde, insa trebuie sa stim si ce sa cautam. Iata cateva module utile:

Module utile pentru blogul tau

Akismet este modulul care iti ofera protectie anti spam in comentarii.

Yoast SEO este un modul care te ajuta sa scrii, optimizezi articolele intr-un mod cat mai corect pentru a fi luate in considerare de Google.

W3 Total Cache este modulul care te ajuta la optimizarea cacheului.

Editor Clasic iti ofera panoul vechi de scriere a articolelor, cel de dinaintea modificarii de catre WordPress. Dupa parerea mea este mult mai practic decat actualul.

Social Media and Share Icons este foarte util pentru promovare. Este acel modul care iti ofera posibilitatea de a primi likeuri sau shareuri pe siteurile de socializare.

Wpdevart Facebook comments iti ofera posibilitatea de a primi comentarii de la utilizatori cu contul de Facebook.

Google Analytics Dashboard for WP este un modul care iti ofera posibilitatea de a fi la curent cu traficul de pe blogul tau. Poti sa urmaresti o statistica a vizitatorilor, sa vezi care este pagina de pe care ai primit vizita sau tarile de unde esti vizitat.

Google Fonts Typography este un modul cu care poti sa iti schimbi fonturile blogului.

Backup WordPress este modulul care-ti salveaza tot ceea ce ai facut pe blog, inclusiv baza de date, pentru a putea restabili situatia anterioara in cazul in care ai avut vreo problema cu blogul.

All in One WordPress Security & Firewall este un modul care va ofera securitate sporita pe blog.

Add to Any: Subscribe Button ofera cititorilor posibilitatea de a se abona la blogul tau.

Jetpack este un modul complex care te ajuta sa monitorizezi statisticile vizitatorilor, sa optimizezi imaginile pentru a obtine mai multi vizitatori, iti ofera chiar si securitate.

Recent am postat si acest articol: Cum sa-ti faci propriul blog pe domeniu (pas cu pas) ca in cazul in care nu aveti blog si va doriti unul, sa aveti habar ce va asteapta.

 

Arata-le si prietenilor tai